O nás - pro vás.
Naší prioritou je vaše spokojenost. Předností naší společnosti je profesionalita a zkušenost na trhu.
Jsme nositeli ocenění Regionální potravina Libereckého kraje a Výrobek roku 2013, 2014, 2015.
V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat.
Naše firma operuje kontakty a zkušenostmi majitelů a odborností našich zaměstnanců.
Navázali jsme na dlouholetou tradici výroby uzenin, která tu probíhá od roku 1990. V tomto roce na základě potřeb zemědělského družstva ADV Libštát zajistit odbyt masa, došlo k vybudování Jatek v Bělé s porážkou a výrobnou uzenin. Po vstupu do EU bylo rozhodnuto o ukončení porážky, budova prošla rozsáhlou rekonstrukcí, což umožnilo navýšit výrobní kapacitu masné výroby.
Poslední změna proběhla začátkem března 2012, kdy výroba uzenin přechází do soukromých rukou a vzniká Podkrkonošská uzenina s.r.o., v podstatě se jednalo pouze o změny administrativní. Kvalita a receptura výrobků byla nejen zachována, naopak dokázala čelit tlakům české ekonomiky, tím tak výrobky neztratily nic ze své jakosti.
Naše firma je pod pravidelným veterinárním dozorem (schválení.jpg a v souladu s evropskou legislativou dodržuje veterinární a hygienické požadaky na výrobu, zpracování a uvádění živočišných produktů do oběhu, uplatňuje zásady správné hygienické praxe a postupy založené na analýze rizika a kritických kontrolních bodech (HACCP) a preventivně kontroluje zdravotní nezávadnost finálních výrobků
Na trhu nabízíme našim zákazníkům kvalitní obchodní servis, individuální přístup k jejich potřebám a moderní proklientský postoj,
můžeme se prezentovat nejen vybraným složením výběrových uzenin, ale i masem, regionálního původu.
Na kvalitu a chutnost všech našich výrobků dohlíží:
pan Leoš Pekárek - vedoucí výroby pan Josef Šulc - majitel
Krakonoš - vládce našich hor
Máme do budoucna další plány, které budeme postupně realizovat a našim zákazníkům budeme dostupnější.
Všechny vaše nápady bereme vážně a některé jsme již zrealizovali
Děkujeme vám.
Jaroslav Munzar a Josef Šulc majitelé firmy